">

Apartman házak

A közel 11 hektáros egyedi hangulatú parkunkban találhatóak, új építésű prémium apartman házaink. Az igényes kikapcsolódást és horgászatot kedvelő vendégek számára kialakított közvetlen vízparti apartman házaink nagy alapterületű, fedett teraszáról mind a napkelte, mind a napnyugta is megcsodálható.
Valamennyi apartman házunk saját partszakasszal, nagy alapterületű horgász stéggel és saját grillező és bográcsozó hellyel rendelkezik. A hat nagyméretű 150 m2-es apartman ház mindegyike teljesen berendezett és felszerelt amerikai konyhával rendelkezik – ezzel lehetővé téve az önellátást, melyet nagyban megkönnyítenek a közelben elhelyezkedő szupermarketek (TESCO, LIDL).
Apartmanjaink szobái és közösségi terei klímatizáltak.
Az összes apartman rendelkezik internet eléréssel, nagyképernyős televízióval, laptop méretű safe-fel. Tízszemélyes apartman házaink két részre oszthatók, így kialakítható egy kétszemélyes kis apartmant saját teakonyhával és fürdőszobával.
Apartmanjaink egyaránt alkalmasak 1, 2 vagy akár 3 gyermekes családok elhelyezésére.
Rendezvényparkunk az M4-es autópálya Péteri lehajtóján keresztül gyorsan megközelíthető.
Legyen szó akár egy hosszúhétvégéről vagy akár egy hétről, a Péteri Prémium Apartmanház egész évben szeretettel várja kedves Vendégeit!
Több mint apartman, több mint horgászszállás!

Címünk:

2209 Péteri 
Petőfi Sándor u. 2.


Széchenyi Pihenőkártya
elfogadó hely vagyunk

Széchenyi Pihenőkártya
Kapcsolat:

Telefon: +36 20 973 1082
Email: info@peterihorgaszto.hu 


Értékesítés:

Telefon: +36 1 436 7440
E-mail: info@peterihorgaszto.hu